ÉCHT VERSE MELK
RECHTSTREEKS VAN ONS ERF
Grazen de koeien buiten? Hoe zien ze er eigenlijk uit die Jerseykoeien? En, wie is die vent in de overall?
EEN KORTE EN TRANSPARANTE VOEDSELKETEN
Met de komst van de mini-melkfabriek op eigen erf geeft Kees antwoord op deze vragen. De melk van zijn eigen Jerseykoeien wordt direct na het melken verwerkt en gebotteld. Binnen 24 uur. Er vindt geen vermenging plaats met de melk van andere boerderijen. Want, dat is het idee: een boerderij, een verhaal.
DIRECT VAN ONZE BOERDERIJ
En dus? Is er ook geen tussenkomst meer van de zuivelfabriek. Het gehele proces vindt plaats op dezelfde vierkante meters. De melk en room gaan vanaf de boerderij direct naar de supermarkt, chefkok of barista. Lekker snel, lekker vers.
SMAAKT JERSEYMELK DAN ECHT ANDERS?
De melk van Jerseykoeien heeft een karakteristieke smaak. Jerseymelk is van nature namelijk rijker aan vet en eiwit. Dit zorgt voor romige melk. Melk zoals het bedoeld is. En, wie wil dat nou niet?
Ben jij een fijnproever én geïnteresseerd in alles wat er in en rondom ons bedrijf gebeurt? Meld je dan snel aan voor ons Liefhebbers-panel ‘VolOpSmaak’ of lees meer over alle leuke activiteiten die ons samenbrengen.